Close
Ringeriksveien 164, 1339 Vøyenenga
Åpningstider: Mandag-torsdag: 10:00-18:00 Fredag: 10:00-17:00 Lørdag: 10:00-15:00
Lite bad?
Har du et lite bad som du ønsker å pusse opp?

Det er mange av oss som ønsker seg et større bad og man kan dessverre ikke alltid ta litt ekstra plass fra et annet rom i nærheten. Det betyr likevel ikke at små bad er dårligere enn store!

Vi har satt sammen noen tips for at du skal kunne utnytte plassen mest mulig!
 1. Baderomsmøbler
  Velg et smalere baderomsmøbel og utnytt veggen. I stedet for å velge et møbel som bygger lengre ut i rommet kan man velge smale baderomsmøbler. Stort sett bygger disse 36-39cm ut i rommet.
 2. Speilskap
  Speilskap er en god løsning for å få unna småting som stort sett kan være i veien. Et speilskap gir deg godt med oppbevaringsplass og bygger ikke for mye ut i rommet. Husk også at mange speilskap har integrert  stikkontakt. Dette kan være smart til ladning av tannbørster, barbermaskiner o.l.
 3. Veggskap
  Utnytt plassen på veggen med veggskap.
 4. Toalett
  Et vegghengt toalett er enklere å rengjøre. Dette gjør renhold på små bad mye enklere. Ett veghengt toalett frigjør også gulvplass. Det finnes kompakte vegghengte toaletter som bygger mindre ut i rommet.
 5. Dusj eller badekar
  Stort sett kan de fleste dusjdører slås inn eller foldes når dusjen ikke er i bruk. Med denne funksjonen får du litt ekstra plass når dusjen ikke er i bruk.

  Et badekar tar god del av gulvplassen, men hvis ønsket ditt er å ha et badekar, anbefaler vi at du kombinerer dette med en dusjløsning. Velg et badekar som har rett rygg slik at du kommer inntil dusjen. Det finnes også badekar som er dypere for å kompensere for tapt lengde. Velg også ut en badekarsvegg for å unngå vannsøl utover gulvet.
 6. Belysning
  Ha gjerne flere lyskilder på badet, dette vil gi deg en større romfølelse enn hvis man bare har en taklampe. Husk at spotter i taket kan gi skygger. Vi anbefaler derfor god belysning i speilskspet!
 7. Farger
  Velg lyse farget på rommet. Lyse farger vil “åpne” rommet mer.

Vi håper du vil få bruk for disse tipsene, enten du planlegger eller holder på med ditt nye baderom!

Husk!

Våre interiørdesignere er spesialister på å finne smarte løsninger til ditt baderom. Kom innom å få hjelpen du trenger!